hemma:) och massor av bilder!

Förlåt att jag inte blogga när jag skulle åka men jag fick inte datorn i laddning.
Jag har iallafall hafft det super bra hos Linnéa! Vi har varit hemma och vi har varit i köpinghamn och haft kul! Orkar inte ladda upp alla bilder och orkar typ inte skriva exakt alt vi har gjort men lite måste jag ju skriva.
.
JAg börjar med Köpinghamn/Danmark. Det är super fint där och stooooort. Och så gick vi på museum, det var ett människo museum. Så man fick prova olika saker. Och så var det ett rum som man fick se människan innuti:p Det var lite äckligt. Men man fick inte ta kort där. Men innan jag visste det fick jag en bild på ett par rök-lungor. Dom var helt svarta!  Och så hade dom jätte fina hus. Ja det var iaf finare än i Sverige. Och det fanns jätte många butiker! Och två H&M också. Men hade inte så mycke pengar för det fanns typ bara märkes kläder. Men jag fynda en kjol för 20 kr på H&M iaf. Och på glitter köpte jag lite andra saker. Och jag gick förbi en Odd Molly butik också. Dom har ju så fina kläder där och mamma älskar det märket.
.
Men dom andra dagarna har vi varit hemma och bara haft roligt. Vi var på nått mini berg med olika huvud som det var västra, östra, nporra och södra huvudet på. Det var jääääte fint men jag visste ju inte det så jag tog inte med kameran dit:( Och jag knäppte inte kort hur det ser ut hos Linnea men det är iaf super fint:)
Jag och Linnea gjorde också en tidning som heter Skåne Bladet, vi gjorde den förra året också. Men nu blir det bilder!
.
.
värdens längsa man!
.
.
.
.
.
odd molly butik!!!
.
.
.
bauta flasskaan!
.
Disney butik!
.
.
rökar lungor, denna bild får inte kopieras!
.
hahaah det är linnéa med hennes rooololiga min:p
.
alla bilder är ju inte bra men aja.
.
oj råka sooma in, men jag och Linnéa köpte mentos-tuggummi! Det var super gott.
.
Men nu räcker det med bilder ha det bra (vet inte vad jag ska göra idag)

Nu är moffa hemma så åker om ett tag puss!<3

Dagens låt!
Veronica maggio- Jag ko

Hejdå!

Hej, när moffa kmr hem så åker vi till stugan så hejdå!
.

Haha hittade bara någon bild på datorn (inte mina dator)
.
.
.
.
Kram och hejdå
//Alva

Till stugan igen....

Tjao!
Ska till stugan senare idag. Kmr vara där i helgen. Sen flyger jag ner till skåne på måndag kväll:)
.
Idag har jag ju bara varit hemma och jag åker ju till stugan sen så det händer inte. Kmr lixom ha lite tråkit idag. Tycker inte det är så super kul att vara där uppe. Stugan ligger i Hälsingland om jag inte har sagt det. Typ vid bollnäs. Men jag får väll önska en trevlig dag! Haha nej men bye bye. (nu ska jag packa)
.
Här är en bild som mamma tog sist vi var där:)
.
Haha Lily för ett tag sen. Har ju ingen kamera nu så det blir ingen ny bild:(
.
Jag typ när jag va 7, det är min kusin Ella jag håller i:love:
.
.
.
//Kramie Alvis

godkväll/godnatt

orkar inte blogga nå mer för dagen så därför skriver jag godnatt!
Men för ca en timme sen så var jag och Lily ute. Vi hade klätt ut oss till två damer eller vad man ska säga. Jg hade en skinn-väst, klackskor, scharf och en liten gossedjurshund. Lily hade en handväska, en scharf, hello kitty hatt och tröja och ett par söta sandaler. Vi såg nog roliga ut! Men godnatt då:D
.
natti natti!

skit också!:p

Alltså jag tänkte knäppa en bild på den där kjolen jag hade virkat men mamma har tagit med sig kameran och kmr hem imorgon! En aning sur kanske. Men aja nu är det så.
Åt nyss pommes från pizzerian som vi typ bor granne med. Jäklars vad gott det var. Det var ett tag sen jag åt det:) Men nu kmr dagens låt!......
.
.
.
.
Alexandra Stan- Mr. Sexobeat!



((tyck inte jag är sen med den för har ju lyssnat på den ett tag:))
.
.
.
//Kraaaam Alva

tja!

hej, jag börjar med vad jag gjorde igår efter jag hade bloggat. Jag städade mitt rum! Duktig flicka:) Men slangen på damsugaren hade pajjat igår så det blev städning i ett skåp. Mamma och mormor säger att jag ska städa rummet oftare menar dom då att jag ska damsuga eller ta upp typ två saker på golvet?  Jag brukar inte bädda sängen så ofta och det brukar ligga papper på golvet brevid min säng. Men jag har lixom inte skit stökit! Så förstår dom inte rikltigt. Men Lily hittade min virk nål! (fan nu glömmde jag att knäppa kort på en kjol) Jag gjorde en Barbie kjol som jag ska ta med till Linnéa. Hon har jätte fint barbie hus och andra saker till barbie. Det är super kul att leka med dom. Har alltid tyckt att det är roligare att leka två med dom;)
idag händer nog inget enligt mina planer. Kommer nog bara vara hemma som igår:)
.
före.....
.
efter! tycker faktigst att det blev fint (stooor skilnad)
.
välbäddad säng!
.
Juste H&M-katalogen kom igår och jag hittade några fina saker!
.
love it! Har ett par bruna kängor men dom har dragkedjan gott sönder på:(
.
Måste ha en sån här! En Lila tror jag som att jag älskar det:)
.
I brevlådan kom också en bok och ett åå vad heter det, aha ett kanin minne som man sätter in i datorn. Det är ifrån barnens-bok-klubb:)
.
ubs-minne ne vad heter det?
.
och slutligen jag!

Dagenslåt:)

Tänkte faktisgt börja med dagenslåt. Men den kommer ju kanske inte varje dag. Men dagens låt är.....
.
Come give me love : Ted Gärdestad

<3

smileysar:D

Nu har jag skaffat smileysar på bloggen:love:Men jag kommer inte kunna komma ihåg hur man gör alla:question: Men är iaf glad skulle bara skriva det ;p
.
.
.
p.s. om ni skriver kommentarer kmr ni även också kunna göra smilisar:)

tjo

Alltså tidigare för typ en timma sen så var det jätte fint väder men nu är det mulet:(
Idag så ska jag göra nått med mamma och hennes kompis Rebecca:) Tror jag iaf. Har inte så stor koll på läget. Men snart så åker jag till skåne och jag kanske inte kommer kunna blogga då:( Jag kommer vara borta i 5 dagar typ. Men ska försöka att blogga:) Men nu har jag inget mer att skirva. Godmorgon kan jag skriva fasst jag vakna för 2 timmar sen typ, men är trött fortfarande. Lily väkte mig om ni undra:)
.
Om ni undrar så är det min ofärdiga vägg som är brevid:)
.
kram!

Färdig!

Hej!
Nu är jag äntligen färdig med min virkade kamerafodral:) Den blev lite konstig men den är ändå fin:) Hade tänkt att jag skulle virka snöret men hittade inte nålen så gjorde den på ett annat sett:)
.

Ni ser ju att snörerna inte är virkade.
.

.

godnatt!

Ny design och godnatt!

hejsan:)
Som ni ser så har jag skaffat en ny design. Tog den från bloggdesign.nu det är en tjej som har gjort den. Ska länka hennes blogg så klicka HÄR. Men är super nöjd. Den kanske är lite tråkig, men jag tycker den är fin:)
.
En video som jag och Cissi gjorde förr:) Nu vet ni hur jag pratar:p Tycker själv att jag låter lite dryg:( Men man ska tänka positivft:)
.
.
.
//Godnatt Alva eller xoxoxo

tur unge!?

Hej:)
Måste bara bäretta förts att igår hittade jag en fyrklöver! Första gången i mitt liv:) Så idag så tittade jag bara en snabbis på en klöver samling så hittar jag en till! Helt otroligt två dagar irad lite tur man har då eller. Men nu har jag lagt min klöver på tork. Den förra tog min andra kompis Wilma:)
.
Förlåt att jag inte blogga igår men hade inte tid. Men iaf igår var jag med Emma och hennes kompis Wilma. Vi gjorde typ inget speciellt, men vi hade kul:) Ja juste det var kul när jag tog emmas cykel igår och cykla runt (hon bor i radhus så dom har en gård utanför:) Men iaf då satt jag på lyset på cykeln ifram. Och det var ett sånt här lyse där man trycker det mot hjulet och så snurran en sak. Men hennes lät som en moped! haha det lät jätte illa men den snurrade och lampan funka:) Så jag cykla runt där:) Och så hittade vi ett myr bo i sandlådan. Så vi pajade det:)Det låter taskigt men dom kan ju inte ha bo i en sandlåda! Men sen så hände inget speciellt.
.
Idag har jag iaf varit i bönan och batad:) Lilys kusin Esme-Louise kom också, hennes mamma med alltså lilys faster. Så hade vi kul:9 Orkar inte skriva mer för ska kolla på "Cleo".
.
.
Inte så bra bild men aja:)
.
me!
.
en bild från bönan:)
.
me! igen....
.
Men nu ska jag fortsätta kolla på cleo kram:)

nu vet jag!

Tji
Ska till Emma om ett tag så det blir mer bloggande i kväll:) hare<3

:)

Tjao:)
Jag ska skriva vad jag gjorde alla dagar i stugan:) (snart)
Måste bara skriva grattis till Sverige! Vi vann ju broms i år! Och vilket mål dom gjorde på slutet! Fast det hade ju kunnat vara bättre med guld men det är ju häftigt tycker jag ändå:)
.
men nu ska jag skriva allt ja har gjort!
.
Tisdag!
Vi åkte ju till stugan vid 16:00 tiden så vi kom dit rätt så sent:) Men det gjorde inget för det var 15 grader och nordliga vinar brr. Vi tittade på "Allsång på skansen" det var bra artister:) Men det var roligt när jag stod och borsta tänderna för då hittade jag en krydda som hade gått ut 98! Kommer inte ihåg hela datumet men det slutade så! Sen hittade vi massor av andra som och hade gått ut te.x en hade gått 96, 03 och 04 nån hade gått ut 09 tror jag med. Det fanns bara två krydder kvar sen:p
.
.
Onsdag!
På kvällen var det mysigt för alla satt inne i stugan (jag mamma mommo och moffa) Vi satt och pratade länge om allt möjligt. Vi åt också variant kex med philadelifia ost (stavning?)

På dagen
Min och Lilys gammel mormor och morfar kom:) Alltså mammas mormor och morfar och mormor föreldrar:) Dom var här å fikade och åt:) Det var längesen jag hade träffat dom:)
Senare badade jag! Men bara ett kvälls dopp! Vi bastade efter, dom har ju ingen dusch så därfar måste man tvätta sig i bastun. Dom fyller vatten i en vatten kanna så häller nån det över en som en dusch. Men det är ju rent och varmt vatten. För dom har vatten från en brunn uppe i skogen:)
Före det så joggade mamma och jag cykla brevid. Mamma var rädd för björn så hon fick sällskap. Hon joggade 4 km!Hon stannade inte heller. Jag hade cyklat rättså långt på dan också så jag rörde på mig mycket:p
.
.
Torsdag!
Jag cyklade 4km på morgonen samma sträcka som dagen innan:)
Mamma skutsade mig senare så det blev tyngre på kvällen. Men när jag skulle hoppa på i farten så råkade jag skrapa benet så jag började blöda mycket men jag torka ju inte upp det så det torka.
Jag hann sola också, jag flöt omkring på en flytmaddras i vattnet ett tag. Hoppas jag blev brun. Det kom änder också:) Vi matade dom med bröd. dety är så synd om dom för räven och andra djur äter upp doms ungar.
mitt sår:(:p
.
.
.
Fredag!
Det har regnat exakt hela dan! Det var skit tråkigt. Var inne typ hela dan. men han ju börja virka ett fodral till våran kamera, och spela "fioa-med-knuff" typ 5 ggr.
.
.
Har gjort färdigt det nu men hittar inte min virknål så kan inte göra färdigt den sista saken som håller ihop den där uppe:)
.
glader!
.
.
.
.
.
.
//kram alva
.
.
p.s. vet inte vad som händer idag:( hörs!


hemma!

hejsan!
Är hemma från stugan:) har varit det länge men har lixom inte orkat blogga helt ängkelt. När man är där uppe så blir allt mycke anorlundare. Man har ingen tillgång till internet och ingen täckning på mobilen (men morfar har en specell antän till sin så den funkar.) Idag kmr ni tyvär inte få bilder från stugan men imorgon:) Nån bild blir det men jag orkar inte ladda upp alla:) Jag har skrivit vad jag har gjort varje dag i en bok som en dagbok, så jag kommer skriva in det i:) Men nu blir det mys i soffan:).........
.
.
Måste bara visa en bild på värdens finaste och tamaste fjäril:) Den satt på mitt finger!
.
.
haha jag och Lily i moffas kepsar:)
.
.
.
.
.
.
//Krami alva

till stugan:)

Tjosan. Om nån timma ska jag till stugan med mamma och Lily:) Och jag kommer inte knna blogga så kommer alltså vara oaktiv. Det kan hända att dom slår på datorn men den är otroligt seg där uppe i skogen. Dom har alltså ingen bra täckning:( Men jag vet inte hur länge vi ska vara där. Vi får se på vädret och så. Men igår var jag ju med Cissi och Wilma. Vi gjorde inget speciellt vi hoppade stuts matta (jag kan volta bättre igen:D) Vi gick ner på stan där Wilma köpte en jätte fin bikini:) Sen så gjorde vi inte så mycket mer:) Men nu ska jag kolla om jag ska packa mer och så kram!
.
Me idag har jag på mi samma tröja som igår och ett par jeans-shorts från H&M:)
.
Mamma har köpt två filtar som ser ut som den här (tog bara närbild) och dom är super mysiga<3
.
.
.
.
.
//Kram Alva

Med Cissi och Wilma:P

Just nu sitter jag hos Cissi. Wilma är också här. Jg och Cissi gjorde ett videinlägg nyss som handlade om 2 bästa. Cissi har laddat upp den på sin blogg:)Den kan du kolla här:)
an ladda upp video lite senare men orkar inte det nu:)
.
haha jag på Cissis tjejkväll!
.
.
.
.
//Kram Alva

Bye

Tjollahoppsan!
Ska snart iväg till Cissi ska bara borsta tänderna sen kommer jag gumman;D Men nu ska jag visa några bilder från igår och dagens outfit:) Kanske blir nått inlägg hoss Cissi med:) Men hejdå kraaami:D (Det tar sjukt lång tid att ladda upp en bild!)
.
Dagens outfit:)
.
Nu har jag borstat tänderna haha.
.
Det där mörka molnet rergna det från och man såg att det regna där borta men det gjorde inte det vid oss. Skit coolt faktiskt:)
.
Hejdå!<3

Saknar henne!

Hejsan har nyss lagt på från när jag pratade med mi9n kompis Linnéa:) Hon flyttade ner till Skåne förra sommaren och jag saknar henne super mycket:( Ska till henne den 25:) Kommer flyga till Malmös flygplats helt ensam. det gjorde jag förra året med. Saknar henne sjukt mycket, ska vara där i 5 dagar:) Och dom fem dagarna är otroliga. Det kännsa som om man har varit utomlans. Det finns en rolig strand också och där kommer det stora vågor:) Jag och Linnéa brukar följa med dom eller hur man ska säga. Men dom kommer ju från havet. Mamma är borta en snabbis och har med sig kameran så kan inte ladda upp kort.
..
..
Idag
Jag mamma och Lily var i borgvik igen:) Och det börja ösregna igen:) och :( Men ja hann bada och det var super skönt:) mammas kompis Becca kom, hennes kompis Henke med som jag och mamma har träffat innan:) Men det var coolt när dfet regna för man såg ett regn moln och det regna på vattnet så man såg att det regna. Men det regna inte där vi var. Men nu ska jag kolla när Adde spelar Angry Birds bilder kommer sen:)
.

Hoppade från 10:an!!!

Jag är glad nu! Jag har hoppat från tian:) Fattar inte att jag gjorde det. Hoppade först från 7:an och det var inte så läskigt. Men a jag tvekade jätte länge.  På slutet när jag hade hoppat så åkte man supeer snabbt. Det blev skit mycket tryck. Hoppade inte mer från 10:an efter. men jag hoppade från 3:an, 5:an och 1:an:) Jag hoppade alltså från alla hopptornen eller vad man säger. Jag var på Harnäsbadet med Linus, Evelina och två av Linus kompisar Simon och Jimmy:) ÅÅ Lily är så söt jag frågade om hon kunde ge mig en godis och hon gjorde det! Sötisen<3 Men ha en bra kväll kram!
.
Såhär ser harnäsbadet ut.  Om ni ser längst bort så är det ett hopptorn och jag stod längst upp! (hittade ingen större bild)
.
.
.
.
.
.
//kram alva

Bra låt funnen!

Nu blebv jag på bättre humör:) Har letat efter en låt med Britney Spears men visste aldrig vad den hette. Men nu har jag hittat den!
Britney Spears- Till The World Ends!
Men nu ska jag nog titta på "Varning för barn!" Puss och kram

Jag har fett tråkigt:(


koorv!

Jag är skit sur nu. För det är fint väder och jag har absolut inget att göra! Har ringt runt till vänner men ingen svara. Jo bara Cissi men hon är ju i nån vikinga by i hedesunda! Tänker inte sitta inne hela dan och inte göra nått:( Men nu ska jag ställa mig och steka lite putt-i-panna. Tänker inte gå ut och sola själv heller, är ensam hemma om ni undrar. Men nu ska jag gå och vara sur:) (mamma har kameran så kan inte knäppa några kort)

God morgon!

Godmorgon på er:) Jag vakna vid 10 tror jag. Men det var skönt att sova. Igår kväll så var jag trött när jag somna också. Men idag så ska mamma till Uppsala så jag ska vara med min storebror Linus. Undra vad vi ska hitta på då. Eler vi kanske bara är hemma. Men aja, ska gå ut med Doris snart så måste sätta på några kläder och borsta håret så hejdå<3

Utflykt på Borgvik

Hejsan jag känner inte för att blogga och det har jag inte gjort på hela dan. Men börjar bli lite trött på det. Ska iaf lägga ut bilder från dagens:)
.
Vi har varit på en utflykt i Borgvik. mina kusiner Ella och Axel kom, min moster med:)
.
Sen blev det bad!
.
Det började regna men efter det så var det väldigt skönt i vattnet:)
.
Jag och mamma har bakat muffins utan socker eller mjöl:) Orkar inte förklara vad dom innehåller men dom är socker fria eller typ 5% socker:)

ska äta:)

Hejsan ska gå ut med LIly sen ska vi äta så hinner inte skriva så mycket men aja hejdå:)

Hemma!

Hejsan är hemma från Cissi nu:9 Tror jag kommer lägga mig tidigt ikväll. Är så himla trött! När man har varit och badat så blir man trött. Och för er som undrar så har jag badkort. Annars så hade jag slösat 50 kr varje gång jag bada. Det hade jag inte viljat gjort. Fasst det inte var mina pengar så känns det menings löst. Men tänkte skriva godnatt i förväg<3
.
Tror inte jag visade mina nya örhängen:)
Men nu ska jag titta när Adde spelar Angrybirds så bye bye=D

Hos Cissi

Hej nyss kom jag och Cissi hem från Badhuset. V träffade Julia där så vi va med henne. Vi träffade också en tjej som heter Alice som ska börja i 5b blir det till hösten. Det var jätte kul. Dom har satt upp trampolinen igen:) Dom hade tagit bort den i 2 månader typ. Men ville vota men vågade inte. Gjorde det när jag gick i tvån typ:) Men aja, dom hade stängt alla pooler förutom två inne. För i en bebis-pool ute hade en bebis bajsat! Och den gick typ ihop med dom andra poolerna. Det sprutar typ ut vatten i poolerna som åker in och ut hela tiden typ det är svårt att förklara. Men den gick lixom ihop på nått sätt:) Så vi stack hem efter ett tag då. Och nu sitter jag hoss Cissi och är super trött. Men ha det bra// kram Alva
.
.
Typ jag nu:-O
Kraaaam!<3

Ska och bada

Hejsan idag är det super fint väder så jag oh Cissi ska till badhuset. Hade super kul m,ed Nelly igår. Vi plockade jätte mycke smultron, vi badade också. Det var rättså kallt. Men vi badade inte så länge. Dom har gjort om hemma hoss henne så det var jätte fint:) Men nu måste jag packa färdigt och sånt så ha en bra solig dag //Kram Alva
.
.
Dagens outfit.

Med Nelly

Hej kom nyss hem från stan med Nelly. Och jag kom inte hem tomhänt jag köpte ett par örhängen, en liten mascara och ett läppglans. Men typ om en timme så kommer Nellys pappa och hämtar oss. Nu sitter vi iaf med Lily och lyssnar på "fest i hela huset" som vanligt. Men ska lägga upp bilder nu':)
.
.
Mini mascara för 10:- på H&M.
.
.
Och ett läppglans 10:- på H&M
Nelly köpte ett likadant :D
.
.
// Kram Alva, Nelly och Lily

6/7-11

Tjosan:)
Glader är jag för att det är sol idag! Har väntat på det länge:) Men kl 11 kommer Nelly och då ska jag och hon ner på stan:) Senare typ vid 2 halv 3 så ska vi hem till henne. Hon bor lite utanför stan vid havet så vi ska bada. Hoppas det är varmt. Det var längesen jag var hos henne:) Men det ska bli kul.
.
Idag kommer det bli lite dålig uppdatering:( För kommer göra saker hela dan. Om jag är dålig på att blogga så beror det på att jag kanske gör saker. Och som alla andra stora bloggare dom har ju sina i-phones och grejer så dom kan ju blogga när dom är borta. Men det kan ju inte jag:( Men aja hörs senare:)
.
.
Dagens outfit:)
.
.
Alltså ser ni knölen vid mitt knä? Fattar inte varför det ser ut så i spegen? För jag har inget där.
.
.
.
//Kram Alva

:)

Haha ni ska bara se hur jag ser ut nu. Jag har inte borstat håret eller nått idag! Satt bara på mig några kläder i morse sen har jag haft det hela dan:) Men jag orkar inte bry mig. Jag och Wilma har iaf bakat också. Kladdkaks muffins:) Vi har också spelat finn fem spel. Det var skit kul. Det var faktist rätt så svårt. Men den har dan har jag iaf bara slappat. Lily vakna ju typ 5 ggr i natt och så vakna hon tidigt i morse! Har varit trött hela dan:(
.
.
Mums så fin jag är:) Nej men så där ser jag ut när jag bara går hemma:)
Mina och wilmas muffins blev int så jätte fina:) Dom blev gropiga.
.
.
.
.
.
.
Men snart kommer glassbilen så ska gå nu hejdå<3

Angry birds!

Hejsan:)
Igår var jag på badhuset med Cissi och Wilma. Vi hade super kul, vi träffade också JUlia och Ida:) Vi va med dom, men inte hela tiden:) Vi träffade också Samuel Nils och Wille från våran skola. Dom var så klart dryga:) Men jag puttade ner dom i vattnet hjela tiden! Det var kul när jag gjorde det men när dom gjorde det så fick jag alltid kallsup.
Men Wilma har sovit hoss mig i natt:) Det blev väldigt trångt i min säng för Lily sov också med oss! Det såg säker roligt ut. Men mamma har jobbat natt så vi har passat henne hela morgonen. Men det gick bra:)
.
.
Förlåt om det blir så dålig uppdatering men ibland har jag lixom inte tid. Men när jag bloggar mindre så brukar jag få fler läsare:( Det är ju bra med fler läsare men ändå. Och juste tack för alla söta kommentarer:) Fortsätt så! Ni ska få bilder på dagens outfit och nån mer bild men har inte knäppt nån bild än:) Men ha en bra dag //Alva<3
.
.
Jag och Wilma sitter och spelar Angry birds nu:)

badhuset

Hejsan jag ska snart iväg och bada så hinner inte blogga. Ska bara lägga ut dagens outfit:)
.
.

Trevlig kväll:)

Ja jag tänkte blogga bara för att:) Nejmen mamma kommer hem vid halv elva så det blir lite sent att knäppa kort då:) Men imorgon ska jag knäppa på allt jag ser:) Jag har nyss suttit och lekt affär med Lily. Eller hon gick hela tiden men det var roligt i början. Då bröt jag på nått språk och jobbade i kassan på en bildverkstad:) Jag gjorde det faktis veltid fint. Hon har en leksaks kassa:) Den hade jag och så hade jag min mobil från 2005. Den låsades jag att det ringde ifrån. Och så tog jag imot olika samtal. Men tidigare så tittade jag ju på film den hette typ "superbad" den var helt sjuk! Men ha en bra kväll:)
.
.
Hde sett filmen innan men den var ändå bra:)

Tråkig jag är!

hejsan:)
Jag och Evelina kom nyss hem från Linus.  Och jag tänkte knäppa några bilder på mig men det går ju inte. Kameran var inte där:( Jag är så himola tråkig som inte laddat upp en bild på lång tid nu:( Men aja ni får vänta för det kommer. Jag har ju ändå inte gjort nått speciellt så det är ändå inga roliga bilder. Men ville bara skriva det. Vet inte när kameran kommer. Mamma har den och hon är på jobbet. Ska fråga när hon slutar men tror hon jobbar kväll:( men hoppas hon jobbar dag. Men aja kram på er hejdå<3
.
.
.
Från midsommar:)
.
.
En bild som jag inte har laddat upp:) Ni fick inte färska bilder men ni har iaf inte sett dom:)

Slappdag<3

Hejsan:) När jag kommer hem senare idag blir det bilder. Men har inte med kameran. Men det är tur att jag kan blogga iaf:) Igår så tittade vi ju på "half baked" vi tittade också på "Jackass 3" (stavning?) Båda var super bra:) Snart ska vi titta på några andra filmer för vi har inget att göra. Det är ju skit dåligt väder så det finns inte så mycket att välja på. Men inatt har alla tre sovit i soffan utan tecke eller filt. Alla somna men jag tittade färdigt på filmerna sen somna jag. Men ja tycker ju om att sova i soffan så det gjorde inget. Känner mig inte så fräch för borstade inte mina tänder eller tog av mig kläderna igår:( Dåligt gjort av mig. Men orkar inte bry mig för det blir ändå slapp-dag idag:)
.
.

Önska att himlen såg ut så här idag:)
.
.
.
Jag bjuder på en till arkivbild:)
.
.
.
.
//Kram Alva<3

filmkväll:)

Hej!
Det blev inget parkbadet:( Dom ade stängt på helgerna för dom renoverade eller vad det var. Men jag Linus Evelina och Lily åkte upp till stugan och var där i typ 2 timmar. Mina kusiner var där. Det var kul att träffa dom. Har inte gjort det sen  Januari. Dom bor nere i Lidköping. Men snart ska jag titta på fim med Linus och Evelina. Vi åkte förbi hemma och hämta mat till Lily, å var Adde där så Lily stannar hemma med honom:) Men nu ska jag mumsa i mig godis och Läsk:P Ha en super kväll kram Alva<3
Kan inte ladda upp någon bild men ni får det imorgon:) Filmen heter "half baked" den som vi ska titta på:)
p.s. tack för alla söta komentarer!

Parkbadet:)

Hejsan. Ska snart iväg till parkbadet med Linus, Evelina och Lily:) det sak bli kul. Kan inte lägga upp dagens outfit eller någon bild på mig för jag sitter vid syrrans ator. Fick inte låna datorn av Adde! Han har suttit vid den sen jag klev upp. Och Lily har sprungit efter mig hela morognen. Men har packat massor av saker också. Men mamma har jobbat natt så jag kan inte frråga om jag ska packa mer till Lily. Vi ska sova hoss Linus. Kanske inte kan bloga ikväll men aja. Kommer bli lite dålig updatering idag:( Men ha det bra idag kram!!
.
.

Arkiv bild, önska at det var så bra väder idag! (alltså så som det var på bilden)
.
.
.
.
.
.
.
.
//Kram Alva

FEST I HELA HUSET!

Om man vill att Lily ska vara tyst så sätter man på "fest i ehla hset" hon dansar så fort hon hör den!
Godnatt nu ska jag chejka med Lily!

igår, idag och imorgon<3

Hejsan:) Jag tänkte lägga upp dagens outfit men först ska jag skriva från igår:D

Igår
Vi hade det jätte roligt och mysigt. Jag och Cissi flöt iväg på min luftmaddras. men när vi bara låg och stekte på den så åkte vi in i vassen. jag fick typ panik för det var hårda vassa strån vid mina fötter! Ja men vi tog några bilder när vi hoppade också det var roligt. men jag fick bra bilder på cissi men hon fick två hoppbilder på mig:( Dom var inte så bra men aja. Hon sov hoss mig också. Vi har hjälpt mamma att passa Lily. Hon har jobbat natt 3 nätter irad i natt! Hur hon kan orka. Men jag och Cissi stack iväg och köpte godis och mös vi soffan så det gick bra. lily somna snabbt också:)

Idag
Jag och Cissi stack ner på stan idag, jag köpte flippisar och en blått linne till Lily:)
Sen gick vi hem till cissi och slappa. Vi har inte gjort nått idag. Vi har varit skit trötta! Vi soman sent igår och fick inte sova så länge i morse:( Men aja:)

Imorgon
Det blir roligt imorgon för jag och Lily ska vara hoss Linus. Vi ska sova där för mamma ska på personalfest eller vad det var=D Men på dan så ska vi till parkbadet i Sandviken. Det var år och dagar sen jag var där och dom har tydligen byggt om. Men det blir super kul. Sen ska vi mysa på kvällen:) Men nu ska jag ladda upp alla bilder från igår och dagens outfit.
.
.

Dagens outfit:)
.
.

Skorna jag köpte, hitta inte andra bilden jag skulle ladda upp:( 29:- på stadium
.
.

Lilys linne 10:- på H&M!
.
.

Söt godis!
.
.

Mina och cissis fötter:)
.
.

Jag täckte mig själv i blålera:) Mammas kompis sa att det var bra att ha på kroppen:)
.
.

Söt Lily! (bilden blev egenligen failad)
.
.

Cissi
.
.

Jag (tog från cissis blogg)
.
.

Ha en bra kväll, kommer nog bli dålig uppdatering imorogn:( Men kommer ju blogga på morgonen)
.
.
.
.
.
.
//Kram Alva

ska till cissi snart:)

Tjosan:) Cissi sov hoss mig inatt och vi har passat LIly som i förrgår. Eller då var det jag som gjorde det men ändå:) Men vi har iaf inte hunnit blogga nu på morgonen. Jag kom iaf nyss hem från stan och jag köpte två saker. lägger ut bilder på vad jag har köpt och från igår. Det är konstigt att det är så mulet och dåligt väder idag när det var supe fint igår:) Men det är faktigst väldigt varm:) Men jag har nyss ätit så ska kila iväg till Cissi med cykeln. Lovar att blogga ikväll:) Ha det bra<3
.
.

RSS 2.0