hej:)

Hej nu har ja varit med Lily hela morgonen:) Mamma har jobbat natt så jag har varit snäll, men Evelina har varit här också:) För jag skulle ju inte vara själv med Lily en hel natt. Men min duktiga storasyster är och jobbar:) Mamman hade skrivit en lapp om att vi skulle och bada senare så ska fråga om cissi kan följa med:) För hon skulle det igår men det blev andra planer:) Men har pratat med cissi innan så vi hoppas hon får. Ska väcka mamma om prick 30 min:) Vad ska ni göra idag i det fina vädret då? Hoppas ni ska sola, bada, va med kompisar och inte vara sjuka=D
.
.
igår hade jag iaf jätte kul:) Jag Wilma och Elliot gick till en liten badstrand. Det blev djupt på en gång! Men det var jätte kul at bada det var bara jag och Wilma som bada för Elliot tyckte det var för kallt. Men han är ju mindre än mi och Wilma också:) Men vi va där ett tag mamma, Hella, Linus, Mange, Lily och Hugo kom också en snabbis:) Sen gick vi tillbaks. Vi grillade också det var super gott:-p Men vi badade vid doms brygga också. Det var typ 5 meter vid brygg kanten och den var 3 meter från marken typ. Det blev alltså djupt på än gång:) Men vi hade det jätte mysigt.
.
.
På Lördag ska jag och Lily sova hos Linus och hoppas det blir skapligt väder för då ska vi till valbobadet:) Då ska jag hoppa från 10:an. Säg inte att jag inte kommer göra det för det kommer jag! Men ha en bra dag så skriver jag senare shit on you (haha fråga inte varför jag skrev så)
.
.
Dagens outfit, kommer ha bikini senare:)
.
.
Ful bild men Wilma jag och Elliot:)
.
.
Mitt ansikte syndes inte!
.
.
Sötisen men ha det bra nu ska jag väcka mamma:) Tog lite tid att skriva för gjorde andra saker också:)

Morning!

Hoppsan hejsan idag skulle jag iväg och bada med cissi mamma och Lily men det går inte nu:( Jag, mamma och Lily ska iväg till Hella och Manges stuga (dom vi fira midsommar hoss) vid två tiden typ. Men jag ska ju vara med Cissi lite innan:) Vill bara berätta att jag och Lily lyssnar på "fest i hela huset" och hon ställer sig upp i soffan och hoppar:D Och när dom sjöngg att man skulle göra det så gjorde hon det. Sötisen då:) Men vad ska ni göra i det fina sommar vädret då? Det är ju typ sol i hela sverige! Jippie nu är äntligen sommaren bra! När det är regn och mulet så är det ju inge kul:( Men aja kanske bloggar senare få se om jag har tid. Har varit lite okativ på sistonde. Kan ju inte blogga på mobilen heller önska det. Isåfall hade jag ju kunnat gjort det ofta. Men jag får bjuda på mycket när jag väl bloggar:)
.
.
Dagens outfit,  en långklänning från H&M:)
.
.
Jag!
.
.
Från igår:)
.
.
.
.
.
.
.
.
//Hoppas ni får en toppen dag kram Alva

Kvälls dopp!

Hej jag kom hem för ca en timme sen. Har varit och tagit ett kvälls dopp i bönana. Det ligger utandör stan:) Det var rättså långgrunt så jag badade inte så mycket. Jag tog iaf ett dopp:) Men kameran laddade ur så det blev inga bilder, men mamma hann ta en bild när Lily var i vattnet med sin baddräckt:)
Hela dan idag så har jag varit ute, inte så mycket i solen för det var typ 27 grader där. Men det var ändå skönt. Har fikat lite idag också som mamma fyller. Men hon ska få min present snart=D
.
.
Mamma har fått en ros:)
.
.
Nawie:)
.
.
Ser ni Lilys små shorts? Sött eller hur:)
.
.
.
.
Försökte ladda upp fler bilder men gick inte så ni får se dom senare:)
.
.
//Kram Alva

Grattis mamma!

Godförmiddag:)
Nu skiner solen ute och jagh är nästan helt frisk. Men tyvär blev det Lily som blev drabbad inatt, tydligen så har min kära bror Linus också bilivit sjuk. Och dom vi firade med så har några andra bilivit sjuka så det är väldigt smittande:(
.
Men idag så ska jag säga grattis till mamma för hon fyller år<3 Eller jag har sagt grattis men aja:) Men inga kan ju komma och gratta henne idag för dom vill nog inte få magsjuka. Men dom kommer nästa vecka:)
.
Idag skiner iaf solen som igår. Kan inte göra nått för jag smittar fortfarande:(  Men idag så ska jag ligga och sola! Igår låg jag ju bara i skuggan. Men nyss så dansade jag och Lily till "Whatcha got" som Dessie har gjort! Den är sjukt bra:) Lily har börjat att gilla den också. Men hon gillar så klart också "fest i hela huset"!
Men ha det så bra idag så skriver jag mer senare. Då ska ni får se dagens outfit och någon annan bild. Lily har super söta kläder:)
.
.

Jag lyssnar på Dessies låt hela tiden!
.
Har nog inte visat bilden på fågel-ungen som låg på våran trappa!
..
Jag vill lägga upp en bild på min modell på gSm men det går inte så bra så ni får se den sen:) Men nu ska jag ut och steka hörs:)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
//Kram Alva

GODNATT<3

Ska snart gå och lägga mig nu men tänkte bara skriva godnatt!
.
Har suttit vid datorn i typ en timme. Har bara varit inloggad på gSm och hålt på med en tidning. Orkar inte förköara vad det är men om ni vill bli medlem gratis så gå in på www.gosupermodel.se:) Men godnatt då!
.
.
Så här ser min modell ut just nu:)
.
Ja skulle kunna lägga ut hur mycket bilder som hällst på min modell med olika kläder:) Tycker det är sjukt roligt att ha mycket käder. För det är inte så lätt att spela och skaffa pengar på gSm. Eller om man är bra på det eller har vip så är det lätt:) Om det blir samma bild på min modell två ggr så förlåt:)
//Alva godnatt!

Lite bilder från idag:)

Hoppsan hejsan:)
.
.
Alltså jag är inte pigg som en loppa men jag mår väldigt bra ska jag erskänna. Det är iaf skönt att jag inte mår dåligt:)
.
.
Men idag har jag varit ute på gården med mamma och Lily. Mamma sola och jag låg i skuggan och läste en bok. Har läst ut värdens bästa bok:( Den var 265 sidor typ. Super bra tycker iaf jag att den var. Men när mamma var inne en snabbis så satt sig två grannpjkar och spionera på mig och Lily. Dom trodde att dom inte syndes eller hördes men det gjorde dom. För vi har som en häck emelan husen och den häcken är inte så tät och dom satt bakom den. Dom kastade omogna vinbär på mig också. och när mamma kom så sa hon "hej" men dom stanna ändå. Och det var så kul för den ena så att den ville gå, då sa den andra "tyst dom kan ju höra" och då sa han som ville gå "jag vill inte spionera nå mer" så sjukt kul för jag hörde jätte bra också. Men aja ha det så bra nu ska jag äta pannkaka:P
.
.
Glömmde att vrida bilden men idag slängde jag bara på mig en klänning:)
.
.
.
.
snyggingen!
.
.
haha=D
.
.
Mums<3
.
.
.
.
Men nu har jag ätit pannkaka, hoppas ni får en super kväll. Nu ska jag ta och smälta maten blev väldigt mättX(

Sjuk:(.......

Hej!
Igår blogga jag inte nått för jag har varit magsjuk:( Alltså jag har viruset kvar i kroppen men det har dött tror jag. Jag känner mig inte helt frisk men igår hade jag ont i magen från kl 06:00 till kl 21:00. Jag smittar ju 48 timmar efter jag är frisk så akta er för mig. Det dåliga var att mamma var också magsjuk igår! Fasst hon spydde bara några gånger, men hon var ändå sjuk. Nu överdriver jag inte men jag spydde kanske 12 ggr igår:( Hatar att vara magsjuk. Det ända jag åt igår var två isglassar på kvällen och ett glas saft, lite vatten också. Ni tycker nog att det är äckligt att jag skriver det men sista gången jag spydde  så var spyan gran! Känner mig konstig för jag skriver det men ville bara säga det för jag har aldrig spytt grönt.
.
.
Idag kommer solen nog skina hela dan och jag kan inte vara med nån:( Men jag ska baka idag för mamma fyller år imorgon. Hon sa att jag skulle baka kladdkaks muffins, tror jag ska baka nått mer också en vet inte vad jag ska baka. Ni får gärna tipsa, men orkar inte göra typ cupcakes eller nått som tar tid att göra. Typ bara en enkel kaka:)
.
.
Det känns som jag har vaknat ur en mardrömm. Min mage hade verkligen krig igår!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
//Kram Alva (hoppas ni mår bra)

Tydligen är min dröm kille......

Taylor Lautner:( Tycker inte att han är snygg. Gjorde ett test på ggg.se. A men jag sitter  med Lily i soffan och väntar på Evelina. Hon kommer nog snart. Men ha en bra kväll, kram Alva!
Ush! NU är Evelina hemma och det ligger en liten fågelunge på trappen som inte har nån mamma eller mat. Jag gick ut med en brödbit till den men den kommer nog inte äta den.

Glee:)

Hej nu sitter jag och tittar på ett gamalt avsnitt av Glee. Tycker att det är bra men har inte hunnit titta på det på länge:( Men kom hem för mer än en timme sen. Vi åkte inte till kungsbäck vi åkte till ett ställe utanför stan. Det blev rättså kallt så vi åkte hem. Nu sitter jag i soffan med Lily och äter kex:) Har ni också ser att jag har ändrat design:) Tycker ni den är fin kommentera gärna:) Men ha det så super kram Alva!
.
.
Den här snygga jordgubben var med oss=D
.
.
Doris var så klart också med.
.
.
Lilys outfit.
.
.
Nu är kexen slut och jag ska säga hejdå:P Ha det bra kram från Alva<3

Från igår:-)

Hejsan:)
Igår hade jag en jätte rolig dag. Det var som det brukar vara. Vid halv 2 gick vi till en midsommr-stång och dansade. Dert var typ bara barnen som dansa men ändå. Det fanns choklad-hjul, fiskedamm, lotteri och pilkastning. Jag vann ingen choklad på choklad-hjulet men jag pröva bara två gånger. Men har typ aldrig tur med sånt. Men på pilkastningen vann en kille som heter Tim på barnens kastning, han var med oss och firade. Och på damernas kastning vann Carro hon var också med oss. På tredje och andra plats kom Nicke och Johan. Dom var också med oss så vi hade många bra pilkastare i våran grupp.
.
.
När vi kom tillbaks så åt vi. Vi hade lekar också det var jätte kul. Den leken jag gillar mest är när det är två vuxna en kille och en tjej. Då ska tjejen hoppa säck till killen som tarb av sig byxorna och sätter på sig nylon-strumpbyxor. Alla skrattar typ då. Det var en lek när man skulle sprnga till en pinne och snurra några varm med pannan på pinnen och pinnen i marken. Sen skulle man springa tillbaks. Och att man hade en sked i munnen och ett ägg på skeden och så skulle man inte tappa ägget när man gick. Efter lekarna så kasstade alla barnen äggen på ett träd.
.
.
Vi hade vatten grig och. Vi fick vatten balonger som vi kasta på varran. Det var roligt. Men inte så kul när Johan (en vuxen) Tog upp mig och lag mig i badkaren och hälde vatten över hela mig! Jag blev helt blöt! Jag kom hem vid halv tolv igår så hann inte blogga då. Men nu ska jag ladda över bilder. Senare ska vi åka på utflykt i kunsbäck. Jag kanske ska bada får se hur varm det är i vattnet:)
.
.
Här stod nästan alla och sjöng:)
.
.
Jag och midsommarstången, orkade inte vända bilden.
.
.
Wilma och Maja:) Det var dom jag mest va med:)
.
.
Jag:)
.
.
Jag skuggade solen men tycker att blomman var fin:)
.
.
Ägg på trädet:)
.
.
När dom lekte. Har tyvär ingen bild från vattenkriget för mamma var inte där då:( Mden ha det bra!
.
.
.
.
//Kram Alva

Midsommar:)

Tjosan:) Nu har jag satt på mig kläder och ätit. Ska fixa håret snart men det har inte torkat riktigt så kan inte fixa kor det. Men jag och mamma ska ut till Strömsbro och fira med massor av människor där. Vi tar ju med oss kameran så ni kommer få se bilder. Men det kommer vara dålig uppdatering idag men det kan ni väll förstå. KOmmer skriva ikväll och så. Men nu ska jag visa dagens outfit:)
Min klänning, ska byta klänning sen för orkar inte ha på mig den hela dan:)
.
.
Närmare på klänningnen.
.
.
Lily idag:)
.
.
Ha en bra midsommar alla!
.
.
.
.
//Kram Alva

Bilder från idag ocg godnatt:-O

Tjosan, tänkte skriva godnatt och visa några bilder från idag. Har nyss varit på mammas jobb och hämtat henne. Jag Adde och Lily kom pch hälsade på henne en snabbis. Men vi var där för att hämta henne:) Jag och Cissi firade ju midsommar i förskott tidigare idag så ska visa bilder:)
.
.
.
.
.
.
Söta Cissi:)
.
.
Godnatt på er!
Bilderna är tagna från Cissis blogg

I am so happy!

ÅÅ är så glad nu:) Idag har jag haft eller just nu har jag haft 22 unika besökare! Det låter lite men igår hade jag kanske 13! Det börjar gå uppåt. Har haft 61 sidvisningar, men då har jag också kollat mycket. Men är iaf glad för det:)
.
.
Men jag och Cissi var ju på stan och åt idag. Vi gick och önskeshoppade sen. Mamma säger att jag inte ska köpa nått på ett tag nu och jag håller med. Men jag vill ha en rosa plånbok från accent, och en longboard (stavning?) Jag och Cissi prövade att åka jätte mycket, det är skit kul! Vet redan vad som står på min önskelista till julafton.
  • 1000 presentkort på accent
  • en longboard (vill ha inna men får tänka lite på saken)
  • Betala för spotify kommer inte ihåg vad det heter. (det kostan 100 i månaden om man vill ha spotify på mobil och dator)
  • presentkort på H&M
Ja men sen gick vi och köpte godis på godistajm. Vi sa att vi skulle köpa för 20. Så tittade vi hur mycket det kostade när vi vägde godiset. Då stod det 18 då tog vi mer godis, då stod det 21. Så jag tog spaden och tog bort några godisar och då blev det 20! Efter det så gick jag och Cissi hem tll henne och åt godis och drack smultronsoda med frysta jordgubbar i:)
.
.
Men nu så ska jag ändra design på bloggen sen ska Cissi fixa en header:) Ha det så bra så länge. Och imorgon kommer jag blogga men det blir dålig uppdatering. Kanske kan ta mammas mobil och blogga lite:)
Den här skulle inte vara tokig att få=D
Om ni tittar på Cissis blogg sen så kommer ni få några bilder från dagen klicka HÄR:)
.
.
.
.
//Kram Alva

bye see you soon:)

Nu ska jag dra iväg till Cissi. Är inte så frästande att gå ut för det regnar. Själv har jag inte heller någon regn-jacka:( Måste skaffa det, för det kommer säker regna hela sommarenD:
.
.
Men ska visa dagens outfit sen drar jag så goodbye=D
Dagens outfit.
.
.
.
.
Orka inte vända bilden, men har satt på mig ett fotband eller vad det heter:)
.
.
Hittade nyss en fem krona bakom vårat element:)
.
.
Tänkte ladda upp en bild när Lily försökte sätta på sig mammas byxor men hittade inte bilden:( Men ska iväg och äta på MC'donalds vid 1 också. Om Cissi ser detta så jag kan komma kl 13:00, för då kmr Andreas. Mamma är sjuk så hon kan inte vara ensäm med Lily:( Och Cissi tack för designen!
.
.
.
.
.
.
//Kram Alva

Gäst Blogga.

Hejsan allihopa Cecilia här (Alvas blogg designer)
Som ni kanske ser så har Alva fått en ny design. Och om just du skulle vilja a en design av mig så finns min blogg här : www.cceciliabjorklund.blogg.se om du vill komma till min blogg klickar du alltså där. Det finns en länk till min blogg här på Alvas blogg oxå som ni kan se längre ner på bloggen. Och om vi vill ha en design så komentera så något inlägg på min blogg så svarar jag så fort jag kan puss puss\\\Cecilia

Vet inte vilken!

Ja jag vet inte vilken design jag ska ha på bloggen. Har hittat några fina men kan inte välja!
.
.
Den här är rätt så fin:)
.
.
Denna är lite tråkig:(
.
.
Den här är söt!
.
.
Fåt ta en funderare, men det designen jag har nu är finast typ.

TRÖTT!

Tjo=D
Jag tror atty jag ska till badhuset idag igen. Daga ville åka dit med mig och Cissi så det blir nog så. Ska inte lägga upp dagens outfit nu för jag har inte klätt på mig. Men är så jäkla trött! Vakna typ kl 08:00 sen somna jag nästan om. Låg och halv sov till kl 09:00. Sen ropa mamma på mig och fråga om jag kunde ha Lily lite. Hon inte sovit så mycket inatt tydligen. Ibland önskar man att man får sova hur länge som hällst. Vill bara sova sådär länge så man inte är trött när man vaknar. La mig vid halv tolv igår. Satt vid datorn och hade ingen koll på tiden.
.
.
Men om jag ska erkänna så ser Lily lite trött ut:) Hon kommer nog sova midda tidigt idag. Men jag bloggar senare när mina kläder är på!
.
.
Bild på mig och Lily från lekparken i söndags.
.
.
Jag nu:-O

Ny design:)

Ja som ni ser så har JAG fixat en ny design. Jag och Cissi ska fixa en design med en bild på mig men vi ska fixa det en annan gång. Men är glad för att jag kan fixa färdiga designer själv:) Men ha det bra kram Alva:)
Tummen upp för mig:)

Hemma nu och det kommer jag vara!

Tjosan!
.
Nu är jag äntligen hemma. Eller alltså jag har varit hemma sedan 20:00 typ men ändå. Tidigare idag gick jag Cissi och Lily och lekte i en lekpark. Där var vi ett tag. Sen ville jag bada för det var så varmt. Då cykla Cissi hem och jag gick hem med Lily. Jag han aldrig få henne sova middag. Men Andreas hade henne när jag gick så vet inte om hon sov något. Men jag och Cissi har varit på badhuset sen kl 15:00. Vi träffade Daga där också. Han var med sina syskon Inga och Jan (Dom är från Polen) Jag Cissi Daga och Inga hade krig mot Jan. Det blev oavgjort. Men ha iaf hafft en toppen dag. Ska dit imorgon kanske också.
.
Men nästa vecka kommer jag inte kunna blogga nått:( Ska till min stuga och där ska jag träffa mina kusiner. Dom bor vid Lidköping så träffar dom inte så ofta. Men ska vara där i en vecka tror jag. Och om Cissi ser detta så kan vi sova över på söndag:) Men jag hade väll ingen mer att säga. Kraa<3
.
.
Glömmde att visa gårdagens outfit.
.
.
Lily och Cissi.
.
.
Vi dansade till fest i hela huset tidigare! Det är väll inte bara jag som tycker om Dessies' nya låt Whatcha got! Tycker den är super bra:)
.
.
Vi busade omkring i vardags rummet.
.
.
Men nu ska jag titta på TV, ha det så bra.

Nu ska jag!

Hej förlåt att jag har varit så slarvig med att blogga. Men alltså jag har inte haft orken eller tiden. Jag och Cissi försökte ficksa min design igår men det gick inte så bra med header bilden.
.
.
Idag vet jag inte vad jag ska göra kan ringa Cissi eller Wera. Var nyss ute med Doris och Lily på gården. Tänkte att Doris ville kissa men hon gjorde det inte. Idag ska det tydligen bli regn och inte så varmt:( Men vi får hoppas att det inte blir det. Hoppas verkligen att solen kommer för att stanna. Men nu måste jag ladda upp bilder sen ska jag och Lily äta frukost.
.
.
Den kostade 10 kr på H&M. Om ni undrar varför det är fläckar så har den legat brevid en banan i väskan. Bananen började läcka! A men jag bryr mig inte:)
.
.
Två toppar H&M.
.
.
Dagens outfit. Ena benet ser längre ut på shortsen men det är inte de. NU ska jag iaf äta frukost, måla naglarna och väcka Andreas (Lilys pappa) Ha det bra då puss och kram från Alva:)

Hos Cissi:)

Hej nu sitter jag hemma hos Cissi:) Haen gick vi på stan. När jag var på väg hem så mötte jag Cissi och Smilla. Greta och Wera skulle till sin pappa så kunne inte vara med dom nå mer. Men när jag kommer hem så ska jag visa bilder på vad jag har köpt. Ska visa dagen outfit sen också. Men ha det bra så länge kram Alva:)
Haha inte seriös bild. Var från vintras:)

Bilder från igår och idag:)

Tjosan!
Ska lägga upp bilder från när jag och Lily var ute i en lekpark igår. Ska också visa dagens outfit:)
.
.
Men idag ska jag på badhuset med Wilma. Måste laddda upp bilderna sen måste jag cykla iväg så hoppas det går snabbt:)
:
:
Dagens outfit, lägger ut mer bilder ikväll hinner inte nu.
:
:
:
:
:
//Puss och kram från Alva<3

korv! Alltså va?

Alltså visste seriöst inte vad jag skulle ha för rubrik:) Men nu ligger Lily och sover och jag har inget att göra. Hon har sovit sen halv tre eller vad det va. Medans hon har sovit har jag hunnit att sitta och titta på bloggar och bakat. Hörde nyss några konstiga ljud, då gick jagh och kolla vad Lily gjorde. Då öppnar hon dörren. Heej Lily sa jag, då villöe hon upp i min famn. Men nu ska jag sätta på henne kläder och så ska vi fika hos mormor Alva. nej men aja. Ha det bra sötisar:)

Orka blogga!

Ja idag ska jag ändå bara passa Lily som vanligt. Och annars har jag inget roligt eller speciellt att skriva om så jag visar bara dagens outfit:)
:
:

Dagens outfit=D
:
:

Närmare
:
:

Lily igår kväll (blixten på)
:
:

Söötis:)
.
.
.
.
.
//Alva

Jaa! Spotify:)

Alltså nu är jag sjukt glad. Jag kunnde inte lyssna på musik på spotify förut. Och nu har jag fixat det. Man får ju bara 10 timmar men endå. Men jag hoppas att det inte blir så att man bara kan lyssna på en song typ 5 ggr1 Men aja tänkte bara säga det för blev sjukt glad!
:)
:)
:)

Kvällen är din!

TJO!
Jag tänk om man hade sån tut om man hade varit med i det. Ja vet ju att jag inte skulle bli  med i det. Jag har ingen sjukdom eller hjälper nån speciell eller nått sånt. Har tänkt på det ett tag men har liksom ingen speciell drömm.

Men idag var jag ju med Wilma på badhuset. Det har varit dåligt väder idag också. Men dom har ju öppnat ute badet. Det var varmt i ute poolen också. Ja och Wilma hoppade från trean jätte mycket. Dom borde ha femman också:) Men trampolinen är trasifg det är drygt. Det är ju roligt att hoppa högt. Ja men det var väll som vanligt. Men jag och Wilma låtsades som om vi inte vågade hoppa från trean. Och när vi hade stått där ett tag så var detlite läskigt. Men jag brukar springa och oppa. men då stod jag bara på kanten och klev rakt ut typ. Men det var väll inget mer:) Har ingen bild att ladda upp på mig så ni får nöja er med en annan bild:)

Tittar jag på nu=D

Godnatt på er<3 Eller gó kväll:)
.
.
.
.
.
.
V
//Kram Alva

1 tim kvar:)

Hejsan!
Det är fortfarande fult väder hät, men idag ska jag till badhuset med Wilma så jag bryr mig inte. Har inte varit där sen dom öppna utebadet. Men vi ska träffas där kl 2 asså om en timme:) Ska bli kul att göra nått idag.
Jag och Evelina passade Lily igår kväll och vi gör det nu med. Men mamma ska vakna snart. Hon har jobbat natt. Tycker synd om henne jobbigt att jobba en hel natt ju!
Igår orkade inte jag blogga. Men nu gör jag det ju.
Igår så var jag ju på stan och köpte nagellack och trorsor. Ska visa bild på det. Men bloggar mer senare idag. Jag lovar det. Då skriver jag hur jag har haft det. Men puss och kram från Alva<3
Dagens outfit:)
Hehe, Lilys outfit orkar jag inte visa för hon är röd som en tomat idag. Man ser ju lite av tröjan och hela hon ser ut som tröjan gör. Alltså hon är röd.
Lily har fått små söta gummisnoddar:)
Negellacket=D (H&M)
Orkar inte ladda upp den andra bilden som jag tog på det.
I
I
I
I
V
Oj man ser inte så bra;D
Trosorna (kappahl)
=p
Asså kl var 13:00 när jag börja blogga nu är den 13:21, det tog typ 4 min att skriva sen har det tagit tid att ladda upp bilderna!
//Kram Alva

Hos Cissi:)

Tjabbadabado!
Nu sitte jag hemma hos Cissi. Vi har varit på stan ett tag idag ju. Då köpte jag ett blått nagellack odh trosor.Kan inte visa dom nu. en när jag kommer hem så sk jag ta kort. Jag åt på waynes med mamma också. Alltså Cissi var med också och mammas kompis och hennes barn. Jag åt en favoriten sallad. Sjukt god. Åt upp allt utom avokadon och tomaterna:) Tycker inte om det. Men nu vet jag inte vad jag ka göra med Cissi så ha det bra=D

På väg:)

Hej hej!
Snart så ringer Cissi och då ska jag ner till stan så hinner inte blogga så mycket. Längtar efter att träffa henne hon har ju varit i Kreta. Lite avunsjuk är man väll men det får man tåla. Jag vill också se hur brun och har blivit. Men jag ska nog köpa några nagellack på stan. Behöver fler. Vill iaf köpa blå det måste jag ha. Har inte gul,grön,svart och vit heller men det får jag köpa nån annan gång. Det är rättså många färger jag behöver. Men ni får ha det så bra, kram Alva!
Hehe igår när jag satt och tog massor av oseriösa kort så stod det på kameran "blundning upptäkt". Haha satt och skratta för mig själv:)
Den här bilden tog jag när det var mörkt i lägenheten, och det ser ut som om jag tog den nyss! (Det ända som lös var datorn och tv)
Dagens oufit. Det blir Lilys outfit senare idag för hon har inte klätt på sig:)
Mina taights. Men nu ska jag gå ut med Doris sen ringer nog Cecilia i vilken sekund som helst.
//Kram Alva

Vääärme!

Tjosan!
Hejsan alla solstrålar, åå vilken vacker dag det har varit idag. Det är så härligt när solen lyser. Jag låg ute och gassade i en timme minst. Ja det är ju inte så länge men det var fett skönt. Alltså himlen har varit helt blå hela dagen! Man har inte sett ett moln. Serriöst jag har iaf inte gjort det.
Jag har ju passat Lily i några timmar idag. Det har gått super bra. Hon är så söt. När jag skulle gå ut med Doris så pratade Andreas (Lilys pappa) i telefon. Då försökte jag säga att Lily föjde med. Men han hörde inte det. Så när jag och Lily hade gått en liten bit men man såg fortfarande huset så kommer Adde ut på gatan och man ser att han blir lättnad när han ser Lily. Han visste inte att hon föjde med:) Men som tur vad så hände ingenting. Men nu ska jag nog sätta mig vid TVen. Nyheterna slutar nu så det är säkert något bra.
Det här hade jag med mig ut idag + filt och kudde:)
Boken är jätte spennande:)
Så här såg hela himlen ut idag. Men ser på vädret nu att det ska bli dåligtr väder imorgon "efter sol-sken kommer regn" hehe.
Man ska börja tidigt tycker Lily.
Ha det bra från Alva:) Men asså det gick inte att publicera! ic pröva 10 ggr.

Sommaren tillbaks:)

Hejsan!
Godmorgon eller godförmiddag? Aja nått är det iaf. Jag själv vakna vid halv 10. Blev inte förvånad när jag vakna för Lily skreeek! Det gör hon alltid när jag vaknar. Hon är liten aning sur på mornarna. Men nu har mamma kommit hem från affärn, så jag ska baka kladdkaks muffins igen=-) Jag mamma och Lily råkade visst äta upp dom igår. Mamma sa att dom var farligt goda och det kunne jag hålla med om. Hittade Lily igår under bordet med en muffin i handen och två med papper i andra handen! Dom stod framme på bordetr så hon tog alla! Men som tur var så tog jag dom från henne så åt vi dom senare. Mums nu äter jag glass. Ni tror nog att jag är tjock men det är jag inte! Har kanske ätit lite väl mycket godsaker. Men får väll röra på mig mycket.
Men idag ska jag någa jobba lite på brännan, alltså sola! Solen har kommit. Ut med er Sverige nu ska vi bli lika bruna som grekerna. ÅÅ det kanske finns hopp till att det blir sol på midsommar:) Men nu ska jag gå och baka ha det bra!
Idag har jag på mig en rosa-vit randig bikini och ett blått linne över. Linnet är rätt så långt:)
En liten fläta har jag i håret sen igår.
Lilys outfit idag=D
Söta blommor. Lily är sommrig idag!
Lily hade som små trosor över blöjan, sött!!
//kram Alva

Mums....

Hejsan!
Tänkte börja med att säga att jag skrev fel tidiare imorgon (torsdag) ska jag passa Lily.
Men nu sitter jag med Lily och lyssnar på "fest i hela huset" Lily älskar verkligen den låte. När jag satt på den så hoppa hon ner från mammas knä och börja digga. Alltså hon dansade på hennes sätt. Nu sitter hon brevid mig och rör på sig. Hon är så himla söt när hon dansar för hon har absolut ingen takt.
Men nyss så bakade jag kladdkaks muffins. Dom är super goda. Jag tycker det är änklare att göra så istället för form. Men det berode och på att vi inte hade nått bakplåtspapper hemma.
Tänkte också berätta att jag bet mig i läppen tidigare idag! Det gjorde så jävla ont. Jag blödde också. Och det var inte bara sådär lite som man kan blöda, ja blödde jätte mycket. Men det kanske och va för att jag inte tog bort det. Jag fick ju med det på bild. Och det är ingen idé att knäppa kort om jag inte blöder:) Tror jag ska fixa smilisar till bloggen. Då ser det inte så tråkigt ut heller. Och så kanske man gör smilisar lite oftare.
Juste jag är glad för min mobil har gått sönder och då kunnde jag inte få ut simkortet men Evelina fick ut det. Det är inte så kul för jag har en mobil från typ 2005 utan kamera. Men jag har iaf en mobil. För inna har jag inte kunnat få tag i nån p.g.a att min mobil var trasig. Men alltså jag har kunnat lånat mamma mobil mern om hon inte var hemma så gick det inte ju. Nu kommer typ all min text sitta ihop. Men jag försöker ha mellanrum mellan saker jag skriver om men det går inte. Alltså jag menar inte att jag inte får något mellanslag. Lika när jag skriver "//Alva" så skriver jag väldigt långt ner men det synns inte.
Mamma hittade min gammla katt uppe på vinden igår. Lily tycker om den lika mycket som jag gjorde!
Puss Lily<3
Dagens outfit:)
Mums dom var magiskt goda!
Asså shit ser ni blodet. Det gjorde as ont.
Klart att man ska ha surläpp!
//Kram Alva

Mina naglar:)

Hejsan!
Nu har jag precis blivit färdig med mina naglar och dom blev rättså coola:) Jag tänkte visa hur jag gjorde dom.
Först tar man ju fram alla nagellack som man ska ha:)
Sen tog jag bort allt mitt gammla nagellack:)
Sen målarde jag alla naglar i olika färger:)
När naglarna hade torkat tog jag fram tandpetare. Med dom dekorerade jag naglarna. Man stoppar ner tandpetaren i nagellacks burken och så målar man nått på naglarna. OBS tänkt på att inte göra mönstret eller vad man gör för tjockt. För då kan man ta bort det man har målat och det kletar lätt ut sig.
Så här gjorde jag några av mina naglar. Man kan ju ha samma färg på alla naglar och samma fär på mönstret. man får helt ängkelt göra som man vill.
Det blev lite suddiga bilder men man ser iaf hur det blev. Den här nageln tycker jag blev fin:)
Och när allt det var klart så fick man en glad Alva. Nu ska jag ställa mig och steka lite pyttipanna åt mig själv:) Ha det bra alla kramgoa!
//Alva

Vad ska man göra??

Hejsan blöta Sverige!
Alltså det har varit dåligt väder hela veckan. Jag stör mig verkligen på det. Det är ju midsommar nästa vecka också och då vill jag vara riktigt brun. Men tänk om det regnar då! Det brukar alltid komma en liten skur då men det har typ aldrig varit dåligt väder hela dan. Men får hoppas att det klarnar upp  då:)
Men idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Min mobil är trasig så jag kan inte ringa nån och mamma är inte hemma. Vi har ingen hemtelefon heller:( Men får väll vara inne och tröa hela dagen. Ska passa Lily från kl 17-22 typ. Men hon somnar ju vid åtta typ. Så jag kmr inte passa henne hela tiden. Men jag vill endå göra nått. Kan ju inte sitta inne hela dagen heller. Då känns det som om att jag inte har något liv. Men just nu ser det ut som att jag blir tvungen att göra det.
Men jag är iaf glad för nu har jag fixat så det är en bild på mig vid sidan på bloggen. Där arkiv och massor av sånna saker är. Igår så gick det inte att fixa det. Det blev ingen bild när jag ville det. Men jag är glad för det nu. Ska nog ta en ny bild och sätta där men bilden somm är där får räcka nu iaf. Om ni trycker på "Alva Andersson" så kan ni läsa om mig om ni inte har gjort det:)
Jag så här ser det ut på himlen idag, plus regn.
Dagens outfit:) Kunnde inte ta någon bild på Lily för hon är inte hemma.
Det är en glass på tröjan men den syns knappt.
Är det bara jag som alltid måste få hål i brallorna. Eller mina taights  går alltid sönder:(
//kram Alva

Godnatt:-O

Godnatt!!
Jag skrev atty jag inte skulle skriva nått mer men har så tråkigt och årkar inte sova så jag tänkte skriva godnatt. Ska väll lägga mig i sängen och läsa en bok snart. Läser än jätte spenande bok som heter "Box 101" kan knäppa ett kort på boken imorgon. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll. GODNATT!<3
Gjorde den nyss på paint!
//Kram Alva

naglar, chokladbollar och bajs!

Hejsan!
Ush tänkte börja att säga att Lily hade nyss ingen blöja på sig och gick in på mitt rum och bajsa på min matta! Fyyy Doris brukar bajsa på mitt rum också. Och det luktar jätte äckligt. Nej jag tänker inte prata om det med!
Men för nån timme sen tänkte jag blogga men då laddade kameran ur så jag kunnde inte föraöver bilder. Men har iaf målat mina naglar och det blev jätte fint. ller jag har typ råkat att pajja dom men dom var fina från börja.
Såhär blev dom. Det var svårt att måla hjärtan på varje finger. På vänster handen blev det svårast. Jag skriver och ritar med vänster så det var inte lätt. Men jag tycker mina naglar blev söööta. Lily fick också målade naglar. Dom blev super söta.
Det blev en suddig bild för att jag fick hålla på i 100 år. Det gick knappt att få handen stilla.
Jag har bakat chokladbollar, men pärlsockret tog slut så några fick inte det. Om ni vill veta receptet på dom så tryck HÄR.
Några blev inte bollar dom blev som små gubbar:) Dom är jätte goda.
Jag tänkte döda "mina" vårter. Har några på foten med. Ush tycker inte om att ha det. Förstår inte vad jag har fått dom ifrån. Men snart är dom borta! Man ser inte vårtan så bra för den är liten.
Det här blev ju mitt sista inlägg för dagen så vi hörs imorgon! Kram Alva<3

Frisör Alva!!

Hejsan!
Nu är jag och Wera äntligen färdig med Lilys hår. Vi har gjort tre olika frisyrer. Lily blev jätte söt. Det var väldigt svårt att göra dom för Lily grina rörde sig ville inte sitta stilla osv. Men hon blev iaf jätte gullig när vi blev färdiga. Wera hjälpte mig att få Lily stilla. Men sen kom vi på att hon kunnde få lyssna på musik. Men då råkade laddaren åka ut så datorn laddade ur. Men nu är det äääääntligen bra. Men nu ska vi ge Lily lite mat, och jag ska visa Lilys olika frisyrer.
Här är det pippilotter.
Värdens minsa fläta. Det var inte så lätt.
Hästsvans!
Så här såg hon ut ifram på varje frisyr:)
Nu lyssnar vi på "fest i hela huset" Lily älskar den låten. Det blev en dålig bild för att jag knäppte kort på datorn med kameran.
//Kram Alva Lily och Wera

Mina sommar mål!

Hejsan!
Nu har jag och Wera kommit in, vi har varit ute med min hund Doris. Det var bara en kort liten bit. Men jag har funderat lite och jag har skaffat mig några mål för sommare!
  • Bli riktigt brun! (det ska man alltid vara)
  • Hoppa från tian (läääskigt)
  • Njuta av sommar lovet.
  • Bada och sola med vänner!
  • Bli kär<3 (Kanske)
Vissa mål kanske är lite galna men det ska bli kul:) Hoppas ni också har mål för sommaren;D Det är bra att ha!
Jag, Wera och Doris!
Doris värdens sötaste hund! Hon har öron som står upp om ni undrar.
Mina stövlar är till vänster och Weras till höger. Mina ska vara vita men dom har blivit gula typ. Det kanske såg lite roligt ut när jag och Wera kom med gummistövlar för det är helt tort ute!
MVH Alva

Sur!

Alltså varför ska det alltid krångla? Jag försöker få en bild på mig så man ser vem det handlar om men när jag väljer bild så går det inte! Det är lite irreterande tycker jag. Men WEras syster Greta ska hjälpa mig med designen om några dagar och då kan hon fixa det också. Jag kan inte fgöra det där med kodmallar och sånt. Fattar ingenting men vill lära mig det. Har försökt att töra det men det går inte. Men ha det bra så länge, kram Alva!
JUst nu är jag ett stooort frågetäcken!

Äntligen!:D

Hejsan!

Nu har det äntligen löst sig med bloggen. Jag hade råkat gjort fel när jag skaffa bloggen men dom på blogg.se hjälpte mig. Men strunt i det. Igår var jag iaf med Wera på stan. Då köpte jag ögonskugga och två ringar. Och när vi skulle hem så regnade det jätte mycket. Brr. Får hoppas att det inte regnar idag men det ser regnsjukt ut på himlen. Vi cyklade hem till Wera efter stan och var där. Jag hjälpte Wera att städa rummet. Det blev fint. Men hann inte riktigt färdigt. Vi vek kläder i hennes garderob också för att hon hade blandat alla hennes kläder. Hann inte färdigt med det för då ringde mamma och fråga när vi skulle hem. När vi kom hem till mig så cyklade vi till coop och köpte lite nötringar och andra saker. Sen så mös vi hela kvällen. Wera sov ju hos mig som ni nog förstod. Imorse så  vaknade vi typ samtigdigt vid kvart i tio typ. Min säng är rättså liten så det var lite trångt. Vi sov skafötters eller hör man stavar det. Men vi somna på kicken igår. Vi lag oss vi tolv typ. Lite tidigare kanske.

Men om ett tag så kommer Wera igen så ska vi passa Lily för mamma och hennes kompis ska ränsa våran vind. Dom kommer nog inte ens att komma in där!:) Men det behöver inte jag bry mig om. Men ha det bra idag stoor kram från Alva.

 


Här är ögonskuggan. Jag behövde verkligen det har typ ingen.
från H&M

Mina två ringar. Det gick inte så bra att få något bra kort.
från KappAhl


Dagens outfit! Inte så bra bild men jag tog den själv så det var svårt.


Lite närmare på min tröja. Jag orkar inte skriva vart mina kläder kommer ifrån för ingen bryr sig typ. och vissa kläder finns inte kvar.


Här är Lilys outfit today. Jag valde kläderna. Det blev dåligt ljus för jag knäppte kortet i våran mörka hall.





MVH Alva



Välkommen!

Hejsan jag är en tjej som heter Alva. Jag är 11 år och fyller den 18/4. Jag bor i en liten stad som hter Gävle i Gästrikland. Jag har fya syskon och en mamma. Min storebror som heter Linus han är 20 en storasyster som heter Evelina som är 18 och en lillasyser som heter Lily hon är snart 2 år. Jag har haft en blogg inann som hette sorandommm.blogg.se den delade jag med mina bästa vänner Cecilia och Wera. Jag har bloggat sedan i april. Men min blogg kommer iaf att handla om min vanliga vardag. Om ni vill veta mer om mig från innan så kolla gärna min gammla blogg. Jag ska försöka vara så aktiv som möjligt, och förlåt om det kan bli stav fel eller annat fel. Jag kommer skriva ett inlägg i kväll men ha det bra så länge. Kram från Alva.




Så här ser jag ut och min lillasyster. Är hemma hos min kompis Wera nu så kan inte ta någon bra bild. Jag kommer nog skriva väldigt mycket om LIly för det har jag gjort innan<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0