naglar, chokladbollar och bajs!

Hejsan!
Ush tänkte börja att säga att Lily hade nyss ingen blöja på sig och gick in på mitt rum och bajsa på min matta! Fyyy Doris brukar bajsa på mitt rum också. Och det luktar jätte äckligt. Nej jag tänker inte prata om det med!
Men för nån timme sen tänkte jag blogga men då laddade kameran ur så jag kunnde inte föraöver bilder. Men har iaf målat mina naglar och det blev jätte fint. ller jag har typ råkat att pajja dom men dom var fina från börja.
Såhär blev dom. Det var svårt att måla hjärtan på varje finger. På vänster handen blev det svårast. Jag skriver och ritar med vänster så det var inte lätt. Men jag tycker mina naglar blev söööta. Lily fick också målade naglar. Dom blev super söta.
Det blev en suddig bild för att jag fick hålla på i 100 år. Det gick knappt att få handen stilla.
Jag har bakat chokladbollar, men pärlsockret tog slut så några fick inte det. Om ni vill veta receptet på dom så tryck HÄR.
Några blev inte bollar dom blev som små gubbar:) Dom är jätte goda.
Jag tänkte döda "mina" vårter. Har några på foten med. Ush tycker inte om att ha det. Förstår inte vad jag har fått dom ifrån. Men snart är dom borta! Man ser inte vårtan så bra för den är liten.
Det här blev ju mitt sista inlägg för dagen så vi hörs imorgon! Kram Alva<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0